N-ai fost niciodată aici

Poster – N-ai fost niciodată aici

Din 2 martie în:

București (Cinema City Afi Cotroceni, Băneasa Grand Cinema, cinema Hollywood Multiplex, cinema Movieplex Plaza România, cinema Elvire Popesco, cinema Muzeul Țăranului, cinemateca Union, Cine Globe Auchan Titan, Happy Cinema Liberty Mall și cinema Europa din rețeaua România Film).

Cluj (cinema Victoria și cinema Florin Piersic România Film), Brașov (Cinema One), Ploiești (Cinema City Ploiești Shopping City), Timișoara (Cinema City Timișoara Shopping City), Botoșani (Cine Globe Uvertura), Constanța și Sfântu Gheorghe (cinema Cityplex), Pitești (cinema Trivale), Târgu Mureș (cinema Arta 3D), Oradea (Cinema Palace din 23 martie), Deva (cinema Patria România Film), Piatra Neamț (cinema Dacia România Film), Craiova (cinema Patria România Film), Târgu Jiu (cinema Sergiu Nicolaescu România Film), Suceava (cinema Modern), Reșița (cinema Dacia), Caransebeș (cinema Luna), Vulcan (cinema Luceafărul) și Oravița (cinema Casa de Cultură).

În curând și la Iași (Ateneul Tătărași), Călărași (Cinema 3D) și Lugoj (cinema Bela Lugosi).

Joaquin Phoenix este un fost agent FBI, taciturn și brutal, care încearcă să o recupereze pe Nina (Ekaterina Samsonov), fiica adolescentă a unui politician, aparent răpită, folosindu-se de arma lui preferată, un ciocan.

Realizatori

Regie – Lynne Ramsay
Scenariu – Lynne Ramsay
Imagine – Tom Townend
Coproducător – Carrie Fix

Actori

Joaquin Phoenix
Judith Roberts
Ekaterina Samsonov
John Doman
Alex Manette
Dante Pereira-Olson
Alessandro Nivola

Scenariul și regia: Lynne Ramsay
Țara: UK
Anul: 2017
Durata: 89 minute

Comunicat de presă

Cel mai recent film cu Joaquin Phoenix ajunge pe ecranele din România înainte de a fi lansat în S.U.A. și Marea Britanie

Cel mai nou film al actorului american Joaquin Phoenix, „You Were Never Really Here” („N-ai fost niciodată aici”) va avea premiera în cinematografele din România pe 2 martie, înainte de lansările din SUA (6 aprilie) sau Marea Britanie (9 martie). Încadrat la categoria de rating IM-18 (interzis minorilor), lungmetrajul regizat de Lynne Ramsay, a fost ovaționat la Festivalul de la Cannes, în 2017, fiind aplaudat în picioare, neîntrerupt, timp de șapte minute.

Filmul a fost comparat de The Times cu „Taxi Driver” al lui Martin Scorsese („This is the Taxi Driver for a new century”).

„O bijuterie atât pentru fanii filmului de acțiune cât și pentru cinefilii arty. Suntem cu toții norocoși că este este aici”, scrie despre film Evan Saathoff (Birth.Movies.Death.), în timp ce The Independent spune că „cei care au văzut We Need to Talk About Kevin știu deja că Lynne Ramsay este o maestră a tensiunii”. La Cannes, filmul a fost prezentat în Competiția oficială și a obținut premiile pentru cel mai bun scenariu (Lynne Ramsay) și cel mai bun actor (Joaquin Phoenix).

Coloana sonoră poartă amprenta lui Jonny Greenwood de la Radiohead. Faimosul chitarist nu este la prima colaborare în lumea filmului. Tot el a semnat coloana sonoră pentru „There will be blood” și „Phantom Thread” regizate de Paul Thomas Anderson, pentru cel din urmă fiind nominalizat la Oscar pentru „Cea mai bună coloană sonoră”.

Joaquin Pheonix, cunoscut cinefililor pentru rolurile din „Gladiatorul”, „Johny Cash” sau „Her”, a câștigat până acum un premiu la Cannes, un Glob de Aur, un Premiu Grammy și are trei nominalizări la Oscar. În „N-ai fost niciodată aici” îl interpretează pe Joe, un tip violent, fost om al legii, care își câștigă existența ca asasin plătit. Cu flashbackuri din copilărie, cu traume care nu s-au estompat încă, personajul surprinde cu o altă valență a personalității sale, una caldă, a bărbatului care locuiește cu mama lui, atinsă de o maladie psihică, și pe care o îngrijește cu calm și atenție. Acțiunea începe rapid, odată ce Joe primește misiunea de a o găsi pe fiica unui oficial local răpită de proxeneți.

Originară din Glasgow, regizoarea Lynne Ramsay a obținut deja peste 30 de premii, între care cinci la Cannes și un premiu BAFTA. Este considerată una dintre cele mai îndrăznețe regizoare britanice ale cinematografiei independente contemporane. Lynne Ramsay și actorul Joaquin Pheonix au participat anul trecut în România la festivalul Les Films de Cannes à Bucarest.

Trailer oficial

 

SINOPSIS: Joaquin Phoenix este un fost agent FBI, taciturn și brutal, care încearcă să o recupereze pe Nina (Ekaterina Samsonov), fiica adolescentă a unui politician, aparent răpită, folosindu-se de arma lui preferată, un ciocan.

Filmul „N-ai fost niciodată aici” este distribuit în România de Voodoo Films.

Partener de comunicare: PiArt Vision.

Parteneri media: Radio România Cultural, News.ro, Ziare.com, Glamour, Avantaje, Business 24, Eva.ro, Revista Cariere, Cinefan.

2018-06-08T16:03:26+03:00

Dă mai departe

Go to Top